mi.mi.mi.

Hej!

Ime mi je Sara. Hm… Blog sem začela pisati, ker sem želela zabeležiti vse tiste majhne stvari, katerih se mogoče sploh ne zavedam, v resnici pa zaradi njih sem. Življenje je hitro. Včasih se je potrebno za trenutek ustaviti. Vdihniti. In takrat se zavemo, da je na svetu toliko lepega. Hotela sem zabeležiti svoje strasti.
Čeprav imam raje svinčnik in papir, sem se odločila za blog. Papirji se vedno izgubijo.
(no, sicer je pa potrebno tudi kakšno sled pustiti za sabo…)

Strast s hrano je dolga zgodba. Familjarna reč pač. Zagotovo pa je bil zame odločilen trenutek, ko sem leta 2012 dobila diabetes tip 1. Vedno sem rada kuhala, vendar sem v tem trenutku morala premisliti, kako jem in predvsem, kaj jem. Hrana je namreč ena izmed najpomembnejših stvari v življenju vsakega diabetika. Vsak dan. Od takrat so moji obroki prave male kulinarične izkušnje in poti v neznano, saj pogosto eksperimentiram in iščem alternative tradicionalnim recepturam in sestavinami.

Vino je še ena taka zgodba… Nisem strokovnjak. Želim si, da bi enkrat to postala. Vina ne moreš kar na enkrat razumeti. Tako kot pri vsaki stvari so potrebna leta izkušenj in okus za vino pilimo vse življenje. Vsekakor pa enkrat, ko poskusiš res dobro vino, brbončice skapirajo za kaj gre. In, ker sem seveda vsakič izgubila vse listke in zapiske z opombami o steklenicah, ki so res spremenile mojo percepcijo vina, sem se odločila, da naredim vinski dnevnik.

Moje življenje je nekako razpeto med Slovenijo, Francijo in Kanado. In hvaležna sem, da lahko potujem, uživam v različnih barvah in sezonah ter spoznavam resnično talentirane in navdihujoče ljudi.

 

Vse kar si želim je, da bi ljudje živeli bolj strastno!

 

 

 

 

lolitabopaa@gmail.com

Vse fotografije so moje avtorsko delo. Z veseljem jih delim, a hočem vedeti, s kom jih delim!

One thought on “mi.mi.mi.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s